Trots op ouders, verzorgers en leerlingen

Trots op ouders, verzorgers en leerlingen

Als team zijn we zo ontzettend trots op jullie als ouders, verzorgers. en leerlingen. Het gaat zo goed allemaal thuis. Natuurlijk lukt het ook wel eens niet, maar dat is ook niet erg. We blijven allemaal mensen en bijna niemand van jullie is van beroep leerkracht, dus dat het niet altijd gaat zoals zou moeten is helemaal niet erg. Het belangrijkste op dit moment is dat iedereen in familie-/ en vriendenkring gezond is en blijft.
Omdat we zo ontzettend trots op alle ouders, verzorgers en natuurlijk niet te vergeten de leerlingen zijn, hebben we bij dit bericht een video als ode aan jullie toegevoegd, omdat jullie allemaal kanjers zijn!

Deze ode is een cover van het nummer van meester Bart (die onlangs viral ging met dit nummer, bedankt meester Bart voor het lenen!) Deze cover is door juf Nanda ingezongen. De muzikale begeleiding is van haar zwager Berend, die muziekleraar is (Berend bedankt!). Nanda en Berend hebben er een persoonlijke tint aangegeven voor onze ouders, verzorgers en leerlingen. Jullie hebben deze ode verdiend!


 

<< terug naar overzicht
St. Franciscusschool     Lycklamaweg 14, 8471JX Wolvega     t 0561-614022     info@stfranciscusschool-wolvega.nl brinnummer: 05KA, Margreet Langen (directeur): 0612821433