St. Franciscusschool opent haar deuren op 30 en 31 jan. Voor ge誰nteresseerden die het onderwijs in willen. Je bent van harte uitgenodigd!

 “ Ze maken papier toch van bomen? Zijn de lijntjes in mijn schrift dan van hoe oud de boom was?”

“Meester, waarom heb jij je niet geschoren? Wil je op een man lijken ofzo?”

“Wij krijgen thuis een baby. Dat kan nu wel weer want onskonijn is gisteren doodgegaan dus er is nu wel weer ruimte!”
  
Verscheen er ook een glimlach op uw gezicht toen u dit las? Mooi hé die waarheden van kinderen?
Deze situaties en uitspraken maken wij dagelijks mee in ons mooie beroep. Steeds mogen wij erbij zijn, als kinderen ontdekken, leren, vragen stellen en zich verwonderen over de wereld om zich heen. Elke dag proberen wij voor ieder kind succeservaringen te creëren zodat het tegen zichzelf kan zeggen: “Owh, maar nu snap ik het” en daardoor zijn eigen grenzen verlegt.
 
Op 30 en 31 januari gaat het onderwijs in Nederland een signaal afgeven richting de overheid. Ook het team van de St Franciscusschool wil hier hun steentje aan bijdragen. Niet omdat we ons zorgen maken over ons salaris. Wel omdat we ons zorgen maken over de toekomst van uw kinderen of kleinkinderen. Want op de basisschool wordt een groot deel van de basis van uw zoon of dochter gevormd. Een basis waar hij of zij de rest van zijn/haar leven op voort kan bouwen. Een basis die misschien wankel wordt door een groot tekort aan goede en goed geschoolde leerkrachten. Nu kunnen wij gelukkig vaak zelf de problemen nog oplossen, maar gericht op de toekomst is dit niet de garantie die wij u kunnen bieden.
 
We kunnen en willen niet om bovenstaand feit heen. Daarom zetten wij op donderdag 30 januari en vrijdag 31 januari de deuren open voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn om het onderwijs in te gaan of de overstap naar het onderwijs willen maken.
Kom een dag met ons meedraaien en ervaar met ons dit mooie beroep.
Natuurlijk bent u ook van harte welkom als u tot nu toe niet met onze school verbonden bent.
 
Bent u net zo enthousiast als wij? Geef u dan voor woensdagmiddag 29 januari 12.00 uur op via telefoonnummer 0561 614022 of via de mail m.langen@stfranciscusschool-wolvega.nl , ook voor vragen kunt u hier terecht.
 
We doen het niet voor onszelf, maar voor de wereld van morgen. Want uw kind is onze TOP prioriteit!
 
Team St. Franciscusschool te Wolvega

<< terug naar overzicht
St. Franciscusschool     Lycklamaweg 14, 8471JX Wolvega     t 0561-614022     info@stfranciscusschool-wolvega.nl brinnummer: 05KA, Margreet Langen (directeur): 0612821433